Camilla utsatt för bantingsbluffen Redux

24 januari, 2011 i Bedrägeri, Hälsa

Camilla i Malmö klickade in på en annons på Facebook. Gratisprov av bantningspillret Redux utlovades, hon betalade bara frakten på 99 kronor, skriver Kvällsposten. Trots att hon sedan sade upp abonenmanget kom en ny burk och en räkning på 799 kronor. 25 mejl och en bekräftelse på att abonnemanget är uppsagt har inte hjälpt – nu är påminnelsen kravet uppe i 900 kronor. Dessutom fick hon en allergisk reaktion mot pillret. MTM Trading Inc är inte registrerat i Sverige men har en boxadress i Stockholm. Nordenchefen Håkan Larsson har inte svarat på tidningens mejl. GPDS ekonomi som driver in MTM:s fakturor har samma upplägg med boxaderss i Stockholm. Svenskregistrerade Pay Solutions PS AB, som också drivit in fakturor, överväger nu att avbryta samarbetet. Läs mer >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.