Svensk VVS Support kritiserar varning

25 augusti, 2011 i Bedrägeri, Handel, Varningar

Gävle Energis varning för företaget Svensk VVS-support är obefogad och ett slag under bältet. Det anser företagets VD, Marcus Åberg, skriver GD. Gävle Energi påpekade i varningen att service på kundernas fjärrvärmecentraler, som ägs av Gävle Energi, redan ingår i avgiften. Enligt Marcus Åberg erbjuder inte Gävle Energi det som hans företag erbjuder, nämligen underhållsservice. – Man försöker svartmåla oss, säger han. Stewe Jönsson på Gävle Energi står dock fast vid varningen och att ingen service behövs. Att Gävle Energi är en av flera fjärrvärmeleverantörer i landet som äger kundernas centraler och har hela ansvaret för driften borde inte vara någon nyhet, menar han. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.