Ica och KO i möte efter prissänkningsbluff

6 mars, 2012 i Handel, Livsmedel

KO fällde i februari i år matvarukedjan Ica, efter att koncernen vilselett konsumenter i en prissänkningsbluff gällande sin reklam om ”kompispriser”. Men Ica har inte undertecknat föreläggandet som KO utfärdat och därmed gäller det inte, skriver SvD. Nu har Ica begärt ett möte med KO för att diskutera föreläggandet som matjätten har synpunkter på. – Det är några formuleringar i föreläggandet som vi vill diskutera med KO och de har därför beviljat oss anstånd, säger Håkan Sjöstrand, marknadsdirektör på Ica. – Med facit i hand skulle vi ha varit mer tydliga och exempelvis inte använt oss av begreppet ”hundratals varor”, säger han om den kritiserade kampanjen om sänkta priser. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.