KFF startar egen utredning om nyckelbrickorna

6 mars, 2012 i Handel

Kalmarbor som fått gratis nyckelbrickor med Kalmar FF:S emblam har efter ett halvår fått fakturor, påminnelse och inkassokrav. – Vi ser mycket allvarligt på om Kalmar FF:s namn förknippas med något som kan upplevas som oseriöst. Det är så långt ifrån vår profil som man kan komma, säger KFF:s klubbdirektör Svante Samuelsson. Avtalen med Mysafety har slutits via en extern sponsorkonsult som arbetar med många andra idrottsklubbar i landet. Sophie Gernandt är marknadschef på Mysafety och förklarar att de bara skickat ut ett erbjudande om förlängning. Några påminnelser och inkassokrav kan hon inte hitta. Den som betalat måste tänka på att avtalet måste sägas upp en månad innan avtalstiden, annars förlängs det på nytt. Uppsägning av avtalet måste göras skriftligt och helst i ett rekommenderat kuvert, och nyckelbrickan ska skickas tillbaka. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.