Bengt, 62, offer för miljonbluffen

12 mars, 2012 i Bedrägeri

Ligan bluffade till sig 23 miljoner – på mindre än ett år. I går åtalades tre män i jättehärvan med falska fakturor, skriver Aftonbladet. – Det här har varit oerhört professionellt uppbyggt. De betalar skatt och sköter sig klanderfritt i övrigt för att slippa kontroll, säger åjklagaren Tord Josefson. Egenföretagaren Bengt Karlsson, 62, arbetade med att lägga ner slangar till jordvärme i oktober. Då ringde mobilen. – En man påstod att jag tecknat ett avtal för marknadsföring på internet. Nu var jag plötsligt skyldig 24.000 kronor, säger han. Summan prutades till 7000 kronor. – Jag kunde inte minnas alla säljsamtal jag fått. Så jag tyckte att det var säkrast att betala, berättar Bengt Karlsson. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.