Grön Teles säljmetoder utreds av Konsumentverket

27 mars, 2012 i Handel

Konsumentverket utreder teleoperatören Grön Tele efter flera anmälningar. Upphör inte företaget med sina metoder kan det bli belagt med vite, skriver UNT. Själva hävdar bolaget att det handlar om enskilda säljare som gjort fel, och att man fått så många nya kunder på kort tid att man inte hunnit med ordentligt. Förklaringar Anna Lindström, jurist på Konsumentverkets rättsenhet, inte är nöjd med. Sedan juni förra sommaren har Konsumentverket fått in 19 anmälningar i ett jämt flöde, de senaste denna vecka. De allra flesta rör personer som blivit kunder mot sin vilja och blivit uppringda trots att de har haft sitt telefonnummer spärrat i Nix-registret. Till artikeln >>

1 svar på Grön Teles säljmetoder utreds av Konsumentverket

  1. Jaha och nu har min särbos pappa blivit drabbad! Bara tur att min kille kom dit i rätt tid och fick se papperet. Nu skriver killen i en ångerblankett vi hittat på nätet, vi ska även ringa och maila. Idag är det lördag den 14/5 och den här skiten kommer att kopplas in den 22/5. Undrar om vi hinner och lyckas fixa det…
    /Berit