Hon fick rätt mot Svensk Fondservice

16 april, 2012 i Konsumenträtt

En kväll blev undersköterskan Isabella uppringd av en telefonförsäljare för PPM-rådgivaren Svensk Fondservice räkning. Ett par dagar senare kom det en räkning på 1068 kronor, skriver DN. – Jag svarade ja på något mest för att bli av med honom, jag trodde att det handlade om att få mer information, berättar Isabella. Att hon gått med på ett avtal förstod hon inte, och inte heller fick hon någon prisuppgift, säger hon. ARN tog inte upp fallet eftersom beloppet var för låg. Till slut begärde hon att få prata med ”högste chefen”, som gick med på att slopa avtalet. Alexander Ernstberger, vd på Svensk Fondservice, säger att de ser allvarligt på anmälningarna och skruvar på marknadsföringen för att minska dem. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.