Bankbytet gav familjen 3500 mer i månaden

26 april, 2012 i Ekonomi

Nathalie Fawaz Dana fick nog av dåliga villkor och tråkigt bemötande på storbankerna. Familjen flyttade till slut sina pengar, lån och försäkringar till en mindre bank – ett beslut som nu sparar dem runt 3 500 kronor i månaden, skriver NA. Bytet skedde från Handelsbanken till Länsförsäkringar Bergslagen. – Vi hade redan hemförsäkringen och bilförsäkringarna där så jag visste att de hade bra service. Annars hade vi nog inte vågat byta, säger hon. Efter cirka två timmar på den nya banken var nya konton öppnade och pengar flyttade. – Jag trodde att det skulle ta mycket mer tid och vara krångligare, men de fixade alla våra autogirobetalningar, pensionssparandet och allt annat, berättar hon. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.