Företagare bedragna av verktygsslipare

1 juni, 2012 i Bedrägeri, Varningar

Toni Knutsson vågade inte stanna kvar i sin verkstad på östra industriområdet i Sjöbo på onsdagen. Han känner sig hotad sedan ett kringresande företag krävt honom på 14.000 kronor för tjänster som han inte beställt, skriver Laholms Tidning. Polisen har fått flera anmälningar. – Företagets representanter dyker upp och erbjuder slipning av knivar, borrar och klingor. Någon dag senare dyker de upp och kräver tusentals kronor i betalning, för tjänster som normalt kostar runt tusenlappen, säger Anders Telsing, chef för närpolisenhet Österlen. Den enskilda firman bakom försattes i konkurs den 22 maj och är skyldig Skatteverket 13.000 kronor och Kronofogden 87.000 kronor. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.