Maria drabbad av bantningsbluffen FormLife

1 juni, 2012 i Hälsa, Handel, Varningar

Konsumentvägledare varnar för ett bantningspiller som det danska företaget FormLife saluför just nu, som billigt och effektivt . Men det kan ge biverkningar och bli dyrare än man tänkt sig,s kriver SVT Våsterbottensnytt. – Det tog inte lång tid innan jag fick springa på toaletten, kissade, fick ont i huvudet. På natten kunde jag inte sova sen, berättar Maria. Dessutom drogs 1500 kronor från hennes konto, trots att pillren skulle kosta 29 kronor. – Utnyttja ångerrätten, gör det skriftligt och spara brevet det är jätteviktig. Skicka sedan tillbaka provpaket som spårbart brev. Man ska vända sig till sin bank om de dragit pengar trots att man utnyttjat sin ångerrätt. Det går också att höra av sig till Konsument Europa för att få hjälp om man har sparat sitt brev, säger konsumentvägledare Sofia Kerttu. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.