EM-äventyret slutade med en mardröm

14 juni, 2012 i Konsumenträtt

De fyra kompisarna hade sedan länge planerat att se Sveriges första EM-match på plats i Ukraina. EM-äventyret slutade med ett mardrömslikt dygn på flygplatsen i Moskva, skriver Kristianstadsbladet. Ett 20-tal svenskar nekades att gå ombord på planet till Kiev, med motiveringen att de gjort fel. Till sist fick de beskedet att de fick köpa nya biljetter, men när de lyckades med hjälp av folk i Sverige fick de trots bokningsnummer höra att flyget var fullt. De håller nu som bäst på att försöka få pengarna tillbaka och har inte bestämt om de ska vända sig till flygbolaget, som de tror är oskyldiga i hela intermezzot, till Allmänna reklamationsnämnden eller Konsumentombudsmannen. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.