Experten varnar för andelsboende

27 juni, 2012 i Handel, Konsumenträtt

Ofta lever inte hotellet upp till beskrivningen i resekatalogen. Ett tips kan vara att se efter vad andra sagt om hotellet och undvika att köpa andelar i ett hus, skriver E24. – Vi får många anmälningar där folk har köpt paketresor och hotellet inte motsvarar beskrivningen när det gäller standard eller läge, säger Björn Kerlin på ARN. En annan boendefälla som blivit vanlig i Spanien, och som kostat många svenskar mycket pengar, är att investera i andelshus, berättar Katarina Karlsson på Konsumentverket. – et har förekommit att man betalar höga kostnader varje år för ett hus som nästan alltid är fullbokat. Andrahandsmarknaden för andelarna är också riktigt dålig, säger hon. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.