Spara tusenlappar på rätt bilförsäkring

8 oktober, 2012 i Ekonomi, Motor

Det finns många tusenlappar att tjäna på att vara otrogen och byta försäkringsbolag för din bil, skriver DN. Även om du jämförde priserna för ett par år sedan är det inte säkert att ditt nuvarande bolag är det bästa alternativet längre. Många aktorer utöver din egen ålder, bilmodell och körsträcka avgör din försäkringspremie: hur omfattande försäkring du vill ha, var i landet du bor, hur du bor – i villa, bostadsrätt eller hyresrätt, om du parkerar på gatan, på tomten eller i eget garage, och vilken självrisk du vill ha. Och olika bolag värderar de här faktorerna olika, skriver tidningen. Compricer.se har jämfört helförsäkringar för tre olika bilmodeller, Audi A6, Volvo V70 och VW Passat av 2008 års modell, i tre olika städer. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.