Angelicas tatuering blev en katastrof

17 oktober, 2012 i Konsumenträtt

Angelicas tatuering blev inte alls som hon tänkt sig. Motivet som egentligen skulle symbolisera kärleken till hennes man fick henne att bryta ihop, skriver Aftonbladet. Det såg ut som en risig teckning i bläck. Lorans Dankha på Bright Line Tattoo menar att tatueringen inte ens var färdig. – Går man in på en restaurang, äter halva tallriken och så vill man ha tillbaka pengarna om man inte tycker om det, undrar han. Från Konsumentverkets sida är man tveksam till om Angelica David kan kräva tillbaka pengarna för tatueringen. – Det finns ingen lagstiftning som är direkt tillämplig på just behandlingar och tjänster uppförda på person, säger juristen Emma Hedge. Hennes råd är att göra en anmälning till ARN. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.