Fixa reklamfritt i snigellådan

22 oktober, 2012 i Handel

Om du är en av alla som snubblar på drivorna av reklam när du kommer innanför dörren, så är det kanske dags att styra upp det. Det finns nämligen några enkla knep för att bli av med reklamen, skriver Sala Allehanda. Nytt för i år är att du kan sätta stopp för gratistidningarna med en skylt det står ”Nej tack till gratistidningar”, eller ”Inga gratistidningar, tack”. För att slippa både gratistidningar och direktreklam sätter du helt enkelt upp en skylt med texten ”Reklam och gratistidningar, nej tack”. Reklamen som är adresserad till just dig kan du också bli av med genom att registrera dig på Nix adressat. Ring till SWEDMAS på telefonnummer 020-55 70 00 och knappa in ditt personnummer så får du en blankett. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.