Anmälare rasar mot Telephons säljmetoder

13 november, 2012 i Bedrägeri, Handel, Konsumenträtt

Företaget Telephon har vid upprepande tillfällen anmälts till Konsumentverket. Många känner sig lurade av företagets telefonförsäljare, skriver SVT Nyheter. Flera av de drabbade har trott att det har haft en konversation med sin egen telefonoperatör. ”Min hustru på 80 år fick ett samtal som hon uppfattade var ifrån Telia”, ”Jag fick uppfattningen om att försäljaren ringde från Telia och erbjöd mig en billigare telefoni”, kan man läsa i två av anmälningarna. I Borlänge skriver en av anmälarna ”Mannen uppgav att det var fel på ett flertal telefoner i området och lyckades efter övertalning få abonnenten att läsa upp sitt och makens telefonnummer för att byta teleoperatör”. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.