Dagny, 77, vann mot telefonbolaget

19 november, 2012 i Bedrägeri, Handel, Konsumenträtt, Tele- och internet

Skogsägaren Dagny Asplund stämdes av operatören när hon vägrade betala fakturan till Ringia, skriver SVT Nyheter. Dagny gick inte med på att betala fakturorna – och vann. Men många andra har betalat och känner sig lurade. Hos landets kommunala konsumentvägledare finns över 150 anmälningar mot Ringia. SVT har träffat ”Anna” som jobbade som försäljare åt Ringia men som slutade eftersom hon inte klarade av de hårda försäljningsmetoderna. – Man använder uttrycket att köra över, det är lite hänsynslöst, säger ”Anna”. Hos Ringa försvarar man dock stämningarna. – Jag vet inte om vi har fler klagomål än någon annan teleoperatör i Sverige, säger företagets representant Emil Ingmanson. – Jag förstår inte diskussionen överhuvud taget, skulle man inte få ringa till någon för att de äger skog? Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.