Telephon: ”Reagerar starkt på kritik”

19 november, 2012 i Bedrägeri, Handel, Konsumenträtt, Tele- och internet

Telephon reagerar starkt på den kritik som riktats mot företaget i media, skriver företaget i ett pressmeddelande. ”Det är för oss oacceptabelt att vi har haft kunder som känner sig lurade. Vi vill återigen uppmana samtliga kunder som känner sig drabbade av vilseleddande försäljning av våra produkter att omedelbart höra av sig till kundservice så att vi får sätta oss in i ärendena och se till att de reds ut. Telephon tar starkt avstånd från påståendet om att vi lurar människor”, skriver företaget. Telephon riktar sig numera endast mot aktiebolag och har infört ett krav på skriftligt godkännande av avtalen som görs upp på telefon, säger operatören. Telephon säger sig också ha misstankar att ”Svt:s nyhetsrapportering inte förmedlat en korrekt bild av händelseförloppen i reportagen”. Pressmeddelandet är signerat Jonas Andersson, marknadschef. Till artikeln >>

1 svar på Telephon: ”Reagerar starkt på kritik”

  1. skumraskföretag gillar inte bli avslöjade.