Polisoperation Alfred avslutas vid nyår

6 december, 2012 i Bedrägeri

Vid årsskiftet dras förstärkningen från rikskrim i Malmö in. Men enligt länskriminalen kommer varken de kriminella eller Malmöborna i gemen att märka någon skillnad, skriver Expressen. Kampen mot yrkeskriminella i Malmö kommer att fortsätta med samma styrka efter nyår. Det lovar länskriminalens chef Stefan Sinteus. – Det enda som skiljer är att de fjorton personer vi haft i en nationell förstärkning ska ersättas av fjorton andra poliser från polismyndigheten i Skåne, säger han. Operation Alfred är bekämpningen på gatunivå mot 300 identifierade personer i den kriminella världen i Malmö. Operation Selma är insatsen mot tio femton strategiskt viktiga kriminella personer i toppen av den kriminella pyramiden i Malmö. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.