Polisen: Han har dragit in över en miljard kronor

4 januari, 2013 i Bedrägeri

Aftonbladet kunde tidigare avslöja att företaget JD ­Finance (J Delta Finance ­Incorporated) ­hotar att hänga ut porrsurfare som laddat ner film­material ­olagligt. Hoten har skickats per sms och har antytt att Svensk Handels säkerhetschef Per Geijer skulle vara inblandad i namnpubliceringarna, skriver tidningen. Nu utreder Skånepolisen över 1000 polisanmälningar mot JD Finance, som även har kallat sig Grossen Öland AB, Dquera AB och Arcade World SA. Mannen som påstår sig äga film­rättigheterna till porren på ­sajten heter ­Dennies ­Pettersson. Härvan har kopplingar till grovt organiserad brottslighet, uppger en poliskälla. Pettersson har aldrig dömts för bedrägeri men ­varit inblandad i flera misstänkta härvor de senaste 10–15 åren. Till artikeln >>

1 svar på Polisen: Han har dragit in över en miljard kronor

  1. Är du drabbad? Kolla hans sida om ditt namn och adress är med på listan, och anmäl honom sedan för brott mot PUL alternativt utpressning.