”Så blev vi lurade av Google”

4 januari, 2013 i Bedrägeri, Handel

Det är enkelt att tjäna pengar på sin blogg eller sajt med hjälp av Google-annonser. Men många känner sig lurade. Sofie och Andreas vill varna andra för Google Adsense, skriver PC för Alla. ”Ogiltig aktivitet”, var Googles motivering till Sofies avstängda konto. Pengarna hon tjänat skulle inte heller betalas ut. – Det kan ju ha varit någon på min blogg som har tryckt flera gånger på annonserna för att det skulle vara kul eller för att hjälpa mig, men jag vet inte, säger hon. – De litar mer på sina system än på sina användare, men även deras system kan ha fel, säger Anderas som också fick sitt konto avstängt. Idag använder han Tradedoubler för att få in annonspengar från sin sajt. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.