Misstänkta bedragare greps på flygplatsen

23 januari, 2013 i Bedrägeri

När fyra av männen bakom det misstänkta blufföretaget 118 108 skulle lämna landet slog polisen till. – Vi grep dem på flygplatsen, berättar kammaråklagare Bo Albrektsson. Efter razzian mot 118 108 sitter nu elva personer anhållna, skriver NSK. Vid tillslagen medverkade drygt 50 polismän. Bland de 20 som greps finns tre huvudmän, säljare, före detta säljare och målvakter. Enligt Bo Albrektsson har 118 108 Media Solutions verksamhet gått ut på att sälja plats i sitt företagsregister – en produkt som är ”värdelös”. Bevisningen mot de misstänkta personerna utgörs av spaningsiakttagelser och uppgifter från de cirka 1000 polisanmälningarna, inklusive inspelningar av säljsamtal. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.