Krävs på 21.436 kronor av blufföretag

1 februari, 2013 i Bedrägeri

Östersundsföretaget vägrade att betala bluffakturan från snabbsök.nu. Då kom en påminnelse från ett annat företag, Onefactoring, med samma ägare. Och summan hade gått upp från 5307 till 21.436 kronor, skriver LTÖ. – Han påstod att vi hade någon form av kontaktannons på google. Det kan inte stämma, sa jag. Men han stod på sig och sa att de skulle fixa så att den togs bort, berättar Marie Lööf om säljaren som först ringde. En inspelning av samtalet menar företaget är ett bevis på att Marie Lööf godkänner att det icke existerande avtalet bryts. När de försökte få kontakt med företaget var det omöjligt. Kraven har bestridits och polisanmälts. – Det går åt oerhört mycket energi att göra samma procedur flera gånger. Men mitt råd till andra är att stå på sig och inte betala. Det finns stöd att få, säger Marie Lööf. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.