Brösten förstördes efter silikonoperation

12 februari, 2013 i Hälsa

Emma, 27, skulle förstora och lyfta sina hängande bröst. Hon utnyttjade ett rabatterbjudande från Per Gunnar Opitz plastikkirurgiska klinik i Malmö, skriver Expressen. – En katastrof. Det ena implantatet sitter under nyckelbenet in i armhålan. Det andra har trillat ner till naveln, säger hon, och ska anmäla kliniken tillsammans med en annan kvinna som också fått ett misslyckat resultat. Båda känner sig djupt förtvivlade. De känner sig kränkta av plastikkirurgens behandling och nonchalanta bemötande när de klagat på resultatet. Själv välkomnar Per Gunnar Opitz en prövning av Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd (HSAN). – Jag har inte gjort något fel. Sådana här ingrepp kan läka snett. Jag har erbjudit mig att försöka rätta till det som inte är estetiskt tilltalande eller i överensstämmelse med deras förväntningar, säger han. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.