Dejtingsajter varnar för nätbedragare

12 februari, 2013 i Bedrägeri

Sara, 37, är inte ensam om att ha fallit offer för en bedragare på en dejtingsajt. Efter gårdagens artikel har ett dussintal andra kvinnor hört av sig till Expressen med historier om utländska uppvaktare som plötsligt hamnat i penganöd, skriver tidningen. – Vi går nu ut med ännu tydligare information och varna för dessa bedragare. Vi ska skapa en ny menyflik som vi kallar för ”säkerhet”, säger Sebastian Malmberg, marknadschef på Happypancake. I många fall utger sig bedragarna för att tjänstgöra i den amerikanska militären. Problemet är så pass omfattande att även den amerikanska militären gått ut och varnat ”alla som dejtar på nätet” för fenomenet de kallar för ”romance scams”. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.