”Findus vidtar åtgärder mot bedrägeri”

12 februari, 2013 i Livsmedel

ncidenterna med hästkött i lasagne är ett bedrägeri som Findus har varit drivande i att avslöja. Det är Findus som först av alla agerade och tog ansvar, men som en konsekvens av detta också har fått en oproportionerligt stor del av skulden. Det skriver Findus i ett pressmeddelande. – Vår bestämda uppfattning är att detta inte endast är ett Findusproblem, utan ett branschproblem som Findus har bidragit till att avslöja. Det är vi på Findus som har drivit den här frågan för branschen och för konsumenterna, säger Jari Latvanen, vd för Findus Nordic. Findus Sverige har inlett en rättslig process gentemot leverantören Comigel och dess underleverantörer. Det handlar bland annat om avtalsbrott. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.