Tio anhållna efter tillslag mot bluff-företag

20 februari, 2013 i Bedrägeri

Skånepolisen gjorde i går ytterligare ett tillslag mot ett misstänkt bluffakturaföretag. Den här gången var det mot ett företag i Malmö, och tio män är nu anhållna misstänkta för grovt bedrägeri. Företaget har sålt kvittorullar till småföretag, skriver SR Kristianstad. Företaget, Svensk kvittohandel, håller till ett stenkast från polishuset på Porslinsgatan i Malmö. Misstankarna gäller även verksamhet i tre tidigare företag, som sålt så kallad sökoptimering till småföretag. Genom tjänsten skulle företagen hamna högt upp vid sökningar på nätet, men enligt Bo Albrektsson har säljarna bara sålt luft. Det finns däremot ingen koppling till det tillslag som gjordes för en knapp månad sedan mot ett liknande blufföretag med verksamhet i Helsingborg. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.