Sex av sju häktades i bluffakturehärva

22 februari, 2013 i Bedrägeri

Sex av sju i en omfattande bedrägerihärva där tusentals småföretagare lurats häktades i dag som misstänka för bland annat grovt bedrägeri, skriver Kvällsposten. Den 33-åring som misstänks vara huvudman ska nu sitta inlåst med restriktioner. Han går under täcknamnet ”Recka” i en internationell bestseller om kortbedrägerier. Kvällsposten har varit i kontakt med personer som följt honom på nära håll. Vissa hävdar att han är samma person som ”Recka”. Andra väljer att beskriva honom på ett annat sätt. – Han är bedragarnas Zlatan och skicklig med datorer men det där som polis och åklagare tror att han kommit över miljontals kronor stämmer inte. – Jag räknar med att det kan ta minst åtta veckor innan ett eventuellt åtal väcks, säger kammaråklagare Bo Albrektsson. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.