Hundratals kan vara lurade av Beaudify

27 februari, 2013 i Bedrägeri, Varningar

De senaste dagarna har över 250 personer googlat på ”Beaudify” och hamnat på Knyts notis om en GT-artikel, där en kvinna som beställt ett provpaket för 66 kronor fått 1400 kronor dragna från sitt kortkonto. Samtidigt har företagets den senaste månaden anmälts åtta gånger till Konsumentverket och två gånger till Konsument Europa, av personer som drabbats på liknande sätt som i artikeln. Är du en av de drabbade? Det enda säkra sättet att undvika att mer pengar dras är att kontakta din bank och spärra ditt kort. Läs mer i orginalnotisen här >>

13 svar på Hundratals kan vara lurade av Beaudify

 1. Hej hej! Jag har också blivit lurad och försöker nu få kontakt med bolaget, har mejlat vid ett flertal tillfällen och även försökt att ringa! Har spärrat mitt kort och ska göra en anmälan till Konsumentverket. Fy känns riktigt surt… Jag upptäckte inte på en gång att de hade dragit pengar från mitt konto och när jag tittade närmare på det så såg jagat de hade plockat pengar vid tre tillfällen, en testkräm på 33 kr och 760 kr vid två tillfällen, 13/3 samt 28/3!

 2. Hej! Även jag har blivit lurad. Hur kan man få fortsätta att dra pengar på kontot utan man har godkänt det. Jag har enbart gokant 29+33 kr. Jag har inte heller fått alla produkter som de har dragit pengar för. Hur går man vidare? Måste jag spårra mitt konto? De är mycket svåra att få kontakt med.

  • Ja, du måste omedelbart spärra ditt kortnummer (inte bankkonto, kortnummer). Prata med din bank och förklara vad som hänt. /Anders Nyman, Knyt.se

   • Hej !
    Jag liksom många har gått på den här bluffen.
    27/2 beställde jag 2 prover som kom, betalade 29,- och 33,-
    15/3 drogs 760,- och 686,- från mitt konto
    29/3 drogs ytterligare 760,- och 686,- från mitt konto.
    Jag har skickat en mängd mejl till tre olika adresser som Beaudify har samt försökt kontakta dem per telefon i Sverige och USA.
    Jag har anmält dem till konsumentverket och polisen.
    Mitt visakort är nu spärrat.
    Men idag den 11/4 kom två paket till mig i brevlådan ????
    Ska jag bara kryssa över mitt namn och min adress och skriva ” Åter avsändaren”? Eller ska jag göra ngt annat ?
    Polisen säger att jag ska göra så, men jag kände när jag ringde polisen att dom hade lite dålig koll på hur man gör.
    Snälla, du kan väl skicka mig ett mejl och tala om hur man gör. Jag vill bli av med dom !!

    Med vänlig hälsning,
    Angelica

 3. Modern bondfångeri! Kortet spärrat. Polisanmälan gjord. Reklamation till banken.

 4. Jag ser att annonsen är tillbaka på Facebook igen. Den höll sig undan en tid men nu försöker de lura fler. Själv klarade jag mig bra då jag snabbt spärrade kortet och avbeställde vidare varor (både per mail och telefon) inom krävt tidsintervall. Provet av Restore hade bara ca 1/4 innehåll av en full förpackning. Bara lurendrejeri!

 5. Jag har också blivit lurad jag har betalat 33 kr och 29 kr och inte fått några varor och den 4/4 har dem dragit 760 kr på mitt konto. Vad har dem för telefon nummer och mailadress? Usch Vad hemsk varför gck jag på att skicka efter detta.

  Carita

 6. Jag har också blivit lurad jag har betalat 33 kronor och 29 kronor och inte fått några varor och den 4 april har dem dragit 760 kronor på mitt konto. Vad har dem för telefon nummer och mailadress? Usch Vad hemsk varför gck jag på att skicka efter detta.

  Carita

  • tvpå dagar senare hade denm gjort ett skyddat belopp på 798,70 också o jag har inga produkter fått, jag ahr alltså betalat 1.620,70 kr för ingenting. Jag har spärrat mitt kort, jag ahr anmält dem till konsumentverket och polisen o reklamerat köpet på banken. Så har jag bombarderat dem med mail att jag ska ha tillbaka ala mina pengar. Jag har nu fått tillbaka 772,85 kr och vad den summan kommer ifrån vet jag inte för första dragningen var 760 kr + 33 kr i porto som jag själv betalade i god tro med mitt kort och det blir inte den summan och John Meyer skriver att jag har fått tillbaka alla pengar men det har jag inte så jag har skrivit igen. Andra gången drog dem 798,70 från mitt kort + att jag betalade 29 kr i porto. Summan på det är 1.620,70 kr och jag har ”bara” fått tillbaka 772,85 kr. Inga produkter alls har jag fått från företaget. Det är ett oseriöst företag, ett bluff företag så skriver John att ”dem alltid försöker att tillgodose kunden på bästa sätt” det anser inte jag när man inte ens får några produkter från dem o det är ju flera här som skriver att dem ingenting har fått. Så akta er för detta företag!!!!!

   Carita Karlsson

 7. om man betalt med mastercard är man säkrare då?

  • Nej. betalar du med bankkort, dvs där pengarna dras direkt från ditt konto, får du i regel aldrig tillbaka pengarna om inte den som dragit dem betalar tillbaka. Har du däremot betalat med kreditkort, dvs du betalar för dina köp i efterhand på en separat faktura, kan du kräva av kortutgivaren att få tillbaka pengarna. Det är konsumentkreditlagen som ger dig den rätten, att rikta ett krav till kreditgivaren om inte den som dragit pengarna levererar det denne ska.

 8. Jag beställde från Facebook sidan Slimatrex och vitapro men spärrade omedelbart kortet då jag googlat i efterhand, tyvärr. Har fått Slimatrex nu med en halvfull burk om 60 st. Känns dock inte som om man ens vågar stoppa i sig dessa piller. Kan ju vara vad sommar hellst. Etiketten på burken är sned klistrad. Känns inge bra alls. Har mejlat dem om uppsägning men inte fått svar. Ringer även på måndag. Kan de kräva betalning på faktura för att kortet är spärrat? Första dragningen för provet är gjort.

 9. Hej Anders

  Nu har dom nästlat sig in på Facebook igen. En av länkarna är
  http://weeklynewslive.com/sweden/skin-582/?t202kw=1