Betala mobilabonnemanget med kontokortet hos Comviq

7 maj, 2013 i Tele- och internet

Genom att Comviq nu lanserat möjligheten att koppla kontokort till mobilabonnemang kan man erbjuda kunder abonnemang utan kreditprövning och faktura. Det innebär att det är enklare än någonsin att bli och vara abonnemangskund hos Comviq, skriver operatören i ett pressmeddelande. På svenska mobilmarknaden betalas abonnemang i efterhand mot faktura eller genom autogiro. Comviq erbjuder nu i stället kunden som alternativ att knyta ett kontokort till abonnemanget Fastpris så betalningen dras från bankkontot i förskott varje månad. Det innebär att varken kreditvärdighetskontroll eller fakturor behövs. Genom att kunden betalar i förskott med kontokort kan ingen skuld uppstå till operatören och inga ärenden hamna hos inkasso. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.