Varning för gratisprover på internet

7 maj, 2013 i Bedrägeri, Handel, Konsumenträtt, Varningar

Konsumentverket och Konsument Europa får återigen in många anmälningar från personer som köpt hälsoprodukter på internet. Vi varnar på nytt för erbjudanden om billiga provpaket eller gratis produkter. Risken är stor att du blir lurad, skriver verket på sin hemsida. I mars varnades för varumärkena Beaudify, Corexin och Green Detox och företagen bakom – Blue Code Ventures, Health C-P och Formezones. Nu läggs Vitalife Detox, Slimatrex, Green coffee burn och Clean Detox till på varningslistan. Anmäl och kräv pengarna tillbaka, uppmanar Konsumentverket. Till artikeln >>

1 svar på Varning för gratisprover på internet

 1. Hei.
  Jeg er blitt lured av FORMEZONES.
  Jeg kjøpte en Prøvepakke av Rawburn men har ikke fått noe
  Prøvepakke.Istedenfor har FORMEZONES belastet konton min med 11 EURO.Heldigtvis var det kun de pengene på konton min ellers er jeg helt sikker på at de skulle ta alle pengene mine fra konton min.Dette er INTERNETT-SVINDEL.Jeg vill anmelde de men vet ikke hvor jeg kan gjøre det.
  Kan du vennligst hjelpe meg?

  Med vennlig hilsen;
  Elisabeth