Anton, 10 månader, fick glasbit i barnmat

10 maj, 2013 i Hälsa, Livsmedel

Anton, 10 månader, satt och åt färdiglagad barnmat – när han plötsligt fick svårt att andas och började blöda ur munnen. Det visade sig att han hade svalt en glasbit som skurit upp sår i halsen, skriver Expressen. Barnmatsburken hade spruckit på insidan. Familjen har varit i kontakt med Arvid Nordquist H.A.B, som distribuerar Hipp, men är besvikna över responsen. På konsumentkontakten sade de att de inte hade något juridiskt ansvar efter att burken har lämnat fabriken. Nu har de dock fått en ursäkt från marknadschefen, som också spärrat produkten för vidare utleverans, och varit i kontakt med tillverkaren. – Efter alla åtgärder har vi gjort bedömningen att det är något som har skett i distributionen, säger han och lovar att familjen ska få ersättning för alla utlägg. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.