Lurigt att välja rätt mobil till barnen

20 maj, 2013 i Tele- och internet, Tester

De smarta telefonerna med internetuppkoppling har tågat in bland barnen. Det är svårt att jämföra mobilkostnader generellt, men en checklista kan hjälpa till att se vilket abonnemang som passar behov och plånbok bäst, skriver Sydsvenskan. – Det första man ska bestämma sig för är om man ska köpa en ny telefon och abonnemang, eller enbart teckna ett abonnemang, säger Mattias Grafström. Han är vd för Telekområdgivarna som ger opartisk och kostnadsfri hjälp till konsumenter när det gäller abonnemang för tv, telefoni och bredband. Det är svårt att göra jämförelser mellan de olika operatörerna rakt av. Vilken som är bäst för just ditt barn beror på vad som är viktigast för er, som täckningen i områden där barnen rör sig mest, om det är samtal, sms eller surf som är viktigast och så klart hur mycket det får kosta. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.