Peace & Love i konkurs – här är dina rättigheter

29 maj, 2013 i Konsumenträtt

Om du har köpt biljetter till en festival som på grund av ekonomiska problem går i konkurs kan det tyvärr vara svårt att få tillbaka alla dina pengar. Det skriver Konsumentverket efter att Peace & Love gått i konkurs. – Det är en konkursförvaltare som tar över och försöker betala festivalens skulder, men ofta räcker inte pengarna till att att återbetala alla förköpta biljetter, säger juristen Peter Gustavsson. Det är viktigt att du som redan har köpt en biljett kontaktar konkursförvaltaren och meddelar dem vilka krav du har på festivalen. Om du köpt biljetten med kreditkort kan du i enlighet med konsumentkreditlagen kräva pengarna tillbaka från kreditgivaren istället. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.