Verkstäderna backar efter Motormännens granskning

11 juni, 2013 i Motor

Motormännens granskning visade att verkstäderna hos Mekonomen, Bosch Car Service, Autoexperten, Meca och AD Bilverkstad varken följde Konsumentverkets riktlinjer eller verkstadskedjans egna regelverk. Ingen av de fem granskade verkstäderna lämnade skriftlig prisuppgift när Motormännens testare lämnade in bilen. Att varken lämna skriftlig prisuppgift eller serviceprotokoll är oacceptabelt. Det menar nu samtliga fem verkstadskedjor. AD Bilverkstaden Challangers i Tyresö har kastats ut från AD-kedjan. – De har inte följt de lagar som finns, säger Brynolf Johansson, verkstadsansvarig på AD Sverige. De övriga fyra verkstadskedjorna är besvikna över att de har franschiseverkstäder som inte håller måttet. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.