Luras byta elleverantör

14 juni, 2013 i Handel

Telefonförsäljare, som säger sig representera Skara Energi, har den senaste tiden försökt lura folk i Skara att byta elleverantör till Voltia. Försäljarna säger att det är bestämt att alla i kommunen ska över till grön el och att det då är Voltia som gäller. Men något samarbete med Skara Energi finns inte. Det skriver TV4Nyheterna Skaraborg. Till inslaget >>

2 svar på Luras byta elleverantör

  1. Detta hände min mor idag med. vi har 14 dagars ånger rätt!!!
    Vad ska vi ångra? vi ju inte beställt något. Vi är från Halmstad.

    • Om ni får en orderbekräftelse ska ni åtminstone meddela dem att ni inte ingått något avtal. Mejl är bättre än telefon. Prata också med ert nuvarande elbolag, både för att varna dem och för att be dem att inte släppa er som kund.

      /Anders Nyman, Knyt.se