Fler misstänkta i porrkravshärva

21 juni, 2013 i Bedrägeri

Ytterligare en person är misstänkt i den härva av fakturabedrägerier kring påstådd porrsurfning. Åklagare Bo Birgersson begärde på onsdagen förlängd åtalstid, skriver Skånskan. Omkring 3 000 anmälningar har kommit in från privatpersoner som säger sig ha fått falska fakturor om porrsurfning. De som inte betalat har fått se sitt namn uthängt på internet. En 40-årig Malmöbo, välkänd för att ha varit inblandad i diverse bluff-företag, har begärts häktad. Förutom en 50-årig kvinna från Malmö är nu också en 50-årig man från norra Skåne misstänkt. Han har flera företag i byggentreprenadbranschen. Utöver detta driver han ett bolag inom internetrelaterad verksamhet och som under ett tidigare namn har benämnts som bluff-företag då de skickat ut porrfakturor för påstådd porrsurfning. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.