Krönika: Låt ulven yla ohörd

17 september, 2013 i Konsumenträtt

Expressens krönikör Malin Siwe är inte nådig i sin kritik gentemot Sveriges Konsumenter och dess uppfattning kring regeringens förslag om nationell konsumentvägledning. Hon förklarar hur Sveriges Konsumenter egentligen inte består av vanligt folk utan organisationer och tycker Sveriges Konsumenter är mest sura. Varför, undrar hon. Hon spekulerar i att regeringsförslaget har med egenintressen att göra. Om den kommunala konsumentvägledningen i Stockholm skulle dras ned eller tillbaka, skulle organisationen drabbas ekonomiskt. Detta eftersom dotterbolaget Råd & Rön bedriver verksamheten åt Stockholms stad. Jan Bertoft, generalsekreterare i Sveriges Konsumenter, får ta attacken. Läs krönikan här >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.