80-åriga Jean om 118 108: ”Det är rent bedrägeri”

25 oktober, 2013 i Bedrägeri

Jean lurades att betala en skogsförsäkring han aldrig beställt, skriver SVT Värmlandsnytt. Företaget Media Solutions 118 108 hörde av sig och påstod att hon sagt ja till en försäkring av skog. - Jag sa att jag inte ville ha någon försäkring, det vet jag. Att betala 999 kronor i månaden var inte min stil, säger han. Jean la på luren men ett och ett halvt år senare dök det plötsligt upp en faktura på 13 000 kronor. Företaget hotade med rättsliga åtgärder och Kronofogden om inte han betalade och till slut betalade han när han var i en sådan situation att hans hustru gick bort. – Det är vedervärdigt egentligen. Vi är gamla vi som äger skog, det är rent bedrägeri. De ska ha ett straff för att de försöker lura gamla människor, säger han. Läs mer >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.