Sällan försent att försäkra sig

29 oktober, 2013 i Ekonomi

Det stora samtalsämnet igår var stormen Simone. Att den skulle förstöra en del var väntat och Sydsvenskan skrev om att det inte var försent att försäkra hus och hem inför den då väntade stormen. För framtiden kan det vara bra att veta att man med ett vanligt telefonsamtal kan försäkra sig om man är dåligt skyddad. En snabb affär – antingen genom en nytecknad försäkring eller en förbättring av redan existerande skydd – ska inte vara några problem. – Man behöver inte ens ha betalt premien. Det avgörande är du har ett avtal – muntligt överenskommelse på telefon gäller, säger Gunnar Olsson, chef för Konsumenternas försäkringsbyrå. Det enda man ska vara noga med att påtala är att man vill att försäkringen ska börja gälla direkt och inte vid midnatt. Läs mer >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.