Lowcostholidays anmäls till ARN

30 oktober, 2013 i Handel, Konsumenträtt

Ett resesällskap på fyra personer betalade för ett hotell på stranden i spanska semesterorten Lloret de Mar men hamnade på en bakgata 350 meter därifrån – där utsikten från balkongen bestod av en hög tegelvägg rakt över gatan, skriver Kvällsposten. Lowcostholidays – ett företag som enligt egna ord belönats för både säker semester och hög kvalitet – ville ha 7 000 kronor mer för att de skulle byta hotell, något som resesällskapet inte gick med på. Företaget betalade dock tillbaka 498 kronor per person för att utsikten var en tegelvägg. Nu är företaget istället anmält till ARN. Kvällsposten skriver också om andra drabbade konsumenter – från bland annat Fritidsresor – som tagit sina fall till ARN. Läs mer >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.