Konsumentupplysning uppskattat inslag i gymnasiet

15 november, 2013 i Konsumenträtt

Uppsala kommuns utbildnings- och arbetsmarknadsnämnds satsning på att låta Konsument Uppsala föreläsa i gymnasiekolan är uppskattat av både elever och lärare. Det skriver kommunen i ett pressmeddelande. Målet är att samtliga gymansieelever i Uppsala ska ha träffat Konsument Uppsala men man inte är där än – ett fåtal skolor har inte fått besök. – Satsningen handlar om att förbereda ungdomarna inför vuxenlivet och ge dem en grund för att undvika de ekonomiska fällorna som kan uppstå i framtiden. Därför är det viktigt att vi arbetar vidare med att nå ut med information till alla, säger Mohamad Hassan, ordförande i utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden, i pressmeddelandet som kan läsas här >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.