Ny jämförelsesida för linser

29 november, 2013 i Handel

För någon vecka sedan rapporterade Knyt om hur lägstapriset på linserna skiljer mellan olika prisjämförelsesidor och butikerna. Ett pris hos till exempel Lensway, ett annat på Prisjakt, ett tredje på Pricerunner och ett fjärde på AlltOmLinser – för samma linser. Linsbutikerna sätter nämligen lägre priser i prisjämförelsesidorna och det lönar sig alltså att jämföra på samtliga tre sidor för att få lägsta pris istället för att gå direkt till din butiks egna webbplats. Nu kommer dock en fjärde jämförelsesida – billigarelinser.se – som endast fokuserar på butikspriserna. Linsföretagen har ingen möjlighet att lägga in lägre priser på den nya prisjämförelsesidan som alltså jämför linsbutikernas ordinarie pris, skriver Wiklunds Webbutveckling, som utvecklat tjänsten, i ett pressmeddelande som kan läsas här >> Till billigarelinser.se

Kommentarsfunktionen är avstängd.