Sverigespar lurar konsumenter

12 december, 2013 i Handel

Callcenter-företaget kallar sin tjänst för Sverigespar och ger intryck av att kunna fixa billigare abonnemang för bland annat el. Men det är knappt sannolikt att du får det – du kan nästintill bara få en stor röra då du ger företaget fullmakt att administrera din el, telefoni och bredband. Corren har granskat företaget Linköping Callcenter AB där unga människor och ringer äldre människor över hela Sverige. Enligt en anställd respekterar inte företaget Nix-registret. Läs och se mer här >>

2 svar på Sverigespar lurar konsumenter

 1. Hej igen,
  Härmed bestrider jag betalningen till Telekraft och har blivit förd bakom ryggen på mig. Eder annons, har blivit lurad, kallas Sverige-spar, som jag trodde skulle spara pengar på ett konto, med hög ränta. Jag förstår ej heller hur jag blivit medlem hos Er, som förvånar mig mycket. Därför tycker jag Ni ska upphäva min betalning till Telekraft på summa 547kr.Annars får jag aldrig lugn och rå i min tillvaro.Eftersom jag med i telia och vattenfall, kommer min kostnad, att bli mycket högre än förut. Jag har ej godkänt, att vara med i Sverigespar och Ni ej kontaktat mig per telefon, så tänk efter om Ni vill ha mer kunder til Edert Sverigespar eller kommande kunder, som kanske kommer tillbaka och byter tele och el-abonnemang.
  Med en vänlig hälsning
  Kjell Lindgren

  • Hej Kjell,

   Du behöver vända dig till Sverigespar direkt för att göra bestridan (se http://www.sverigespar.se/ för kontaktuppgifter). Knyt är en konsumentsida som bland annat nyhetsbevakar vad företag som Sverigespar gör. Jag skickar ett mejl till dig för att vara säker på att du nås av detta.

   Hälsningar,
   Adnan Samardzic
   Knyt