Skojarbolag vill starta kontor i Jönköping

24 januari, 2014 i Handel

Det mycket kritiserade callcenterbolaget från Linköping vill nu starta kontor i Jönköping och söker medarbetare genom Arbetsförmedlingen, rapporterar Jmini och hänvisar till en artikel hos Jönköpings-Posten. Utåt använder man namnet Sverigespar och försöker värva folk till deras tjänst Sverigespar som utlovar lägre priser på bland annat el. Det blir dock sällan billigare. Företaget respekterar inte heller nix-registret. Läs mer >> När Jönköpings-Posten började ställa frågor till företaget jobbannonsen från Platsbanken och nu pågår en utredning på Arbetsförmedlingen om bolaget. – Det finns villkor att följa för företag som lägger upp annonser själva. De ska vara registrerade av Skatteverket, betala moms och det ska röra sig om en verklig tjänst, säger Bruce Anderson, kravsamordnare på arbetsförmedlingen. I annonsen kallade sig företaget för Media & marknadsföringshuset AB. Läs mer >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.