Delersätts för skada vid flytt

29 januari, 2014 i Konsumenträtt

När en kvinna skulle flytta beställde hon packning, transport och flyttstädning av en flyttfirma för 49 000 kronor men flytten gick inte som väntat då kvinnan påstår att inredning förstörts vid flytten – bland annat dynor, sängbord och tavelglas ska ha förstörts – och bristande städning. Hon reklamerade till flyttfirman som förnekade att något förstörts och har inte svarat på hennes reklamation, skriver Skånskan. Kvinnan tog ärendet till ARN där hon krävde flyttbolaget på 29 000 kronor men nämnden säger att bilderna kvinnan skickat in inte är tillräckliga för att bevisa att föremålen gått sönder under flytten och därför bör hon bara få 1 500 kronor i ersättning. Flyttstädningen anser ARN ha utförts på ett korrekt sätt. Läs mer >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.