Fick rätt mot Hornbach genom media

14 februari, 2014 i Handel

Egidijus var övertygad om att bygghandelsföretaget Hornbach har sålt skadat virke men företaget gav kalla handen. Företaget skickade marknadschefen från sin träleverantör som menade att det inte var brädor som hade sålts på Hornbach, skriver HD. Hornbach erbjöd efter många om och men tillbaka pengarna – 5 000 kronor – men den lösningen var inte att föredra för Egidijus. – Jag vill ha en byggnad som jag kan vara trygg med. Om brädorna måste läggas om är jag tvingad att anlita snickare och dessutom lägga om taket. Det kostar mycket mer än 5 000 kronor, säger han. Det är först när HD tar kontakt med Hornbach som företaget backar och lovar lösa problemet. – Tyvärr är det så att vi har sålt lagerskadat virke. Vi kommer att sanera Egidijus såväl carport som garage. Så snart det blir lite varmare skickar vi en expert. Det handlar om både mekanisk och kemisk sanering, säger Anders Wernberg, inköpschef på Hornbach. Läs mer >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.