Fick inte åka trots nyladdat kort

19 februari, 2014 i Handel

Cecilia laddade sitt Jojo-kort från Skånetrafiken för att åka till jobbet men när hon gick ombord på bussen fick hon nobben. Anledningen var att kortet inte längre var giltigt, skriver Kristianstadsbladet. Någon varning om att kortet gått ut fick hon inte när hon laddade kortet på Skånetrafikens hemsida. - Vi vet att det är ett problem att man inte får någon varning om utgångstiden när man laddar sitt kort på nätet. Systemet känner inte av att kortet är gammalt, men vi håller på att försöka hitta en lösning, säger Anna Bothom, verksamhetsledare vid Skånetrafiken. Hon säger också att man informerat alla chaufförer om att ingen kund ska bli vägrad resa för att det har ett utgånget Jojo-kort. Läs mer >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.