Siesta följer inte ARN:s beslut

25 februari, 2014 i Handel, Konsumenträtt

ARN rekommenderade att alla som köpte biljetter till fjolårets inställda Siestafestival bör få hela summan tillbaka men istället har de fått tillbaka två tredjedelar, skriver Trelleborgs Allehanda. Anledningen är, enligt festivalgeneralen Micke Fredholm, att man erbjudit kompensation på två tredjedelar av priset långt före ARN:s beslut. En kompensation som bara tre av cirka 700 tackat nej till. – Vi har genomfört en återbetalning hela hösten och den pågår fortfarande, så de som anmälde oss direkt när vi ställde in har fått sina pengar, säger han. Hur det kommer bli med nejsägarna är inte klart än. Micke Fredholm poängterar att ”vi är den första festivalen någonsin som genomför en sådan här återbetalning”. Läs mer >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.