Swedma: Vettiga villkor, tack

26 februari, 2014 i Handel, Konsumenträtt

”Reklam och försäljning kan vara ett rött skynke för en del och visst finns det företag som går över gränsen i sin iver att sälja. Samtidigt kan vi inte ha kollektiva bestraffningar, lagstifta och skapa hinder för en i stort sett väl fungerande marknad, bara för att ett fåtal inte sköter sig.” Så skriver Tore Thallaug, vd för Swedma, i en debattartikel i Dagens Media. Han vill inte att politikerna ska blanda sig alltför mycket i frågan. Han anser att branschen är bättre på ”att skapa långsiktigt hållbara regler för konsumenter, företag och samhälle än våra politiker som många gånger agerar med kortsiktiga politiska poänger framför ögonen snarare än långsiktighet och sunt företagsklimat.” Till debattartikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.